KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Zebrania z rodzicami klas I - VIII odbędą się w dniu 09 września 2020 rok o godz. 17....

Rozpoczęcie roku szkolnego 2020/2021 1 września 2020 roku Klasy I spotykają się na boisku szkolnym (wejście od ul. Słowackiego) o godz. 11.00 Pozostałe klasy (II – VIII) w dniu 1 września 2020 roku mają spotkania z wychowawcami klas. Budynek I – wejście główne od ul. Podmiejskiej 21 (klasy I ...

Zebranie z rodzicami klas I odbędzie się w dniu 27 sierpnia 2020 roku o godz. 16. Więcej informacji znajduje się w zakładce "Oferta"...

Drodzy uczniowie! Nadszedł czas, na który zawsze czekacie z niecierpliwością- rozpoczynają się wakacje! Czas odpoczynku, zabawy, czas, w którym poznajemy piękne miejsca, ciekawych ludzi. Niech tak będzie i w tym roku! Za nami niełatwy rok szkolny. Był inny od wszystkich. Nie przychodziliście na lekcje już...

Szanowni Państwo, prosimy o zapoznanie się z dokumentami dotyczącymi zachowania reżimu sanitarnego w czasie półkolonii organizowanych w dniach: 06 - 17 lipca 2020 roku. Wytyczne_GIS_MZ_i_MEN_dla_organizatorów_wypoczynku_dzieci_i_młodzieży.pdf procedury_COVID-19 Załącznik-nr-1 Załącznik-nr-2 Za...