KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

LATO 2020

W okresie ferii letnich Szkoła Podstawowa nr 83 będzie realizować zajęcia zamknięte w formie półkolonii.

Zajęcia odbywać się będą w terminie 06.07.2020 r. - 17.07.2020 r. w godzinach 7 – 17.

Organizator wypoczynku – Szkoła Podstawowa nr 83 pobiera opłatę za pobyt dziecka w wysokości 15 zł za jeden dzień pobytu, która przeznaczana będzie na zapewnienie uczestnikom wyżywienia.

Rekrutacja rozpocznie się 23 czerwca 2020 roku godz. 8.00 i prowadzona będzie w formie elektronicznej. Zgłoszenie dziecka należy wysłać na adres e-mail szkoły (kontakt@sp83.elodz.edu.pl).

Liczba wolnych miejsc: 24

Dzieci przyjmowane będą według kolejności zgłoszeń.

Prosimy o pozostawienie telefonu kontaktowego w przesłanym zgłoszeniu.

Zajęcia organizowane są w reżimie sanitarnym dla dzieci, które w roku szkolnym 2019/2020 uczęszczały do klas I - III